Direct naar de inhoud.

Afgeladen feesttent naast Anne de Vriesschool in Stadskanaal

STADSKANAAL – De reünie van de Anne de Vriesschool in Stadskanaal ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag is druk bezocht.

door Paul Abrahams

Alle zitplaatsen in de feesttent naast de christelijke basisschool in de Parkwijk waren bezet en een aantal oud-leerlingen moest zelfs staan tijdens het welkomstwoord van Ben Wiersema, die 42 jaar aan de school was verbonden. Eerst als onderwijzer en later als directeur

“Ja, de meeste reünisten ken ik nog wel”, vertelt de glunderende inwoner van Stadskanaal. “Het is fijn dat zoveel oud-leerlingen en oud-leerkrachten de moeite hebben genomen om even langs te komen. Uit alle delen van het land en van alle leeftijden. Het aantal aanmeldingen is na het artikel in de Kanaalstreek nog flink toegenomen. Uiteindelijk is de reünie door meer dan tweehonderd personen bezocht.”

Tijdens de feestelijke bijeenkomst met vooral veel vrolijke gezichten was alle gelegenheid om de school te bekijken en om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar oude herinneringen op te halen.

 

Bron: www.kanaalstreek.nl