Zomermarkten

12
Jul

Het centrum van Stadskanaal presenteert zich al jaren met trots onder het motto: Stadskanaal heeft het allemaal!! Deze alles omvattende kreet benaderd de werkelijkheid met precisie. Het winkelaanbod onderscheid zich van de regio door de vele speciaalzaken die het centrum huisvest.
Om dit geheel nog aantrekkelijker te maken voor de regio en voor de vele toeristische gasten in de zomer periode zijn er een zestal zomermarkten om het centrum een bruisend hart van de regio te geven.De Navolaan wordt omgetoverd tot het “Waterlooplein van het Noorden”! met een breed scala aan Antiek, Brocante, Curiosa, Retro, Vintage & Vlo. De aansluitende straten worden gevuld met een warenmarkt met een enorme diversiteit. Vanzelfsprekend wordt het geheel omlijst met de nodige randactiviteiten.

Boekenmarkt

28
Jul

U kunt hier niet alleen boeken vinden, maar ook LP`s singels, stripboeken, postzegels, ansichtkaarten en munten

Graaidag 2018

25
Aug

Op zaterdag 25 augustus a.s. verkopen de ondernemers in het centrum van Stadskanaal de laatste opruimingsartikelen/restpartijen voor spotprijzen. Het winkelende publiek kan dan weer graaien naar koopjes. De opruiming/restpartijen worden aangeboden in de winkel, of uitgestald in een kraampje voor de winkel.

 
Kom op tijd als u tegen bodemprijzen wilt kopen want OP = OP

Kindermarkt

01
Sep

Draaiorgeldag

08
Sep

Mobiliteitsdag

15
Sep

Lichtjesroute en dressuur

20
Sep

Modeshow

29
Sep

Sinterklaas intocht

17
Nov

Sinterklaas en zijn Doe-met-de-pieten-mee-feest

24
Nov

Moonlight shopping

14
Dec