Direct naar de inhoud.

Sinterklaas intocht

17
Nov

12:14 – 12:45
Sinterklaas en zijn Pieten komen rond 12.45 uur aan met de trein op het perron van de S.T.A.R. De kinderen zullen samen met zanger Bert Bieze de Sint en zijn Pieten
verwelkomen.

13:00 – 13:30
Sinterklaas en Hoofdpiet stappen op de prachtige boot “ Noordewind” van
Ervaar Water uit Stadskanaal. De rest van de pietengroep zal via de Hoofdstraat vanaf de Star in een stoet naar het centrum gaan. Bij de Drouwenermondsebrug zal
muziekvereniging Crescendo de stoet gaan vergezellen, natuurlijk met hun majorettes. De kinderen kunnen hun tekeningen/kleurplaten aan de bakfiets piet geven…….

13:30 – 14:00
Tegen deze tijd zal de boot, zoals u inmiddels weet aankomen bij de aanlegsteiger bij Santing mode. Wij hopen dat vele ouders en kinderen met z’n allen op de stoet staan te wachten. Sinterklaas, Hoofdpieten en de pietengroep zullen hier alle tijd nemen om de kinderen te begroeten. Onder het wachten zal er gezellige muziek zijn. Na dit vrolijke welkom vervolgt men de stoet om verder via de Hoofdstraat, Beneluxlaan, AH plein om daarna aan te komen op het Raadhuisplein.
Ondertussen is de stoet pieten gehalveerd en lopen via t centrum naar het plein. Hier is vliegensvlug al de DJ Piet heengegaan, samen met 2 Bling Bling danspietjes! Een leuke interactieve show zal bezig zijn…. De Bling Bling pietjes zullen onze knoalster pieten misschien ook wel iets dansles geven. En we hopen dat de kinderen mee gaan doen.

14:30 – 15:00
Zal Sinterklaas en zijn gevolg dan eindelijk aankomen op het Raadhuisplein. Het nog
grotere feest zal beginnen….

16:00
Einde programma