Direct naar de inhoud.

Sinterklaas voorleestournee met Diewertje Blok

22
Nov

22 NOVEMBER

De spannende weken voor vijf december worden dit jaar extra feestelijk voor vaders en kinderen: Dieuwertje Blok, presentatrice van het Sinterklaasjournaal, leest Sinterklaasverhalen voor in twaalf verschillende bibliotheken door het hele land. Het is de tweede keer dat de presentatrice een Sinterklaas Voorleestournee doet. In het kader van de campagne Vaders Voor Lezen worden dit jaar speciaal vaders aangemoedigd om met hun kinderen naar de Bibliotheek te komen.

Bibliotheek Stadskanaal

index
De Sinterklaas Voorleestournee doet op 22 november de Bibliotheek in Stadskanaal aan. Dieuwertje gaat dan Sinterklaasverhalen voorlezen, speciaal voor vaders en kinderen. Naast vaders zijn grootvaders, ooms, neven, buurmannen etc. en natuurlijk ook (groot)moeders van harte welkom bij dit gratis voorleesfeest.

Programma
10.45 uur ontvangst
11.00 uur Dieuwertje Blok leest voor
11.45 uur Dieuwertje zet handtekeningen en gaat met kinderen op de foto

Het Voorleesfeest wordt opgeluisterd met een optreden van het Kinderkoor van de Muziekschool en een bezoek van Sint en Piet. Ook is er gelegenheid om sinterklaasboeken te lenen en te kopen.

Als je aanwezig wilt zijn bij het Voorleesfeest met Dieuwertje Blok, kun je je aanmelden via s.overbeek@mijneigenbibliotheek.nl. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig.