Direct naar de inhoud.

Amateurvoetbalspel keert terug in de Kanaalstreek

STADSKANAAL – Terug van weggeweest! Lezers van de Kanaalstreek en van de Ter Apeler Courant kunnen weer meedoen aan het amateurvoetbalspel.

Redacteur Paul Abrahams van de twee weekbladen selecteert elke week tien op voorhand boeiende wedstrijden. Zoals bijvoorbeeld TEVV tegen Nieuw-Buinen en Alteveer tegen Westerwolde in de eerste speelronde in het weekend van 5 en 6 september.

Aan de deelnemers de taak om de juiste prognose in te vullen. Wint de thuisploeg? Nemen de gasten de drie punten mee naar huis? Of stappen alle spelers met een punt voor de moeite onder de douche?

Maximaal 50 lezers kunnen meedoen aan het gratis spel. Let op! Bij teveel aanmeldingen wordt geloot. Zowel in de krant als op de website van de twee weekbladen wordt uitgebreid aandacht geschonken aan de resultaten van de speelronde. Natuurlijk wordt elke week een tussenklassement geplaatst. De drie beste voetbalkenners slepen bovendien na afloop van de competitie een leuke prijs in de wacht.

Vind je het leuk om mee te doen aan het amateurvoetbalspel? Stuur dan voor vrijdag 14 augustus een mail naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl

De 50 deelnemers krijgen persoonlijk bericht. Inclusief informatie over de spelregels van het amateurvoetbalspel.

Bron: www.kanaalstreek.nl