Direct naar de inhoud.

Veel animo voor knutsel actie Wildlands van Albert Heijn

Veel animo voor knutsel actie Wildlands van Albert Heijn in Stadskanaal

De basisscholen in de gemeente Stadskanaal maken kans op gratis toegang met de hele klas tot Wildlands Adventure Zoo in Emmen in de wacht te slepen, inclusief een goed gevulde lunch tas voor de leerlingen en voor de begeleiders.

door Paul Abrahams

“Meedoen is eigenlijk heel eenvoudig”, vertelt supermarktmanager Bert Müller van Albert Heijn in Stadskanaal. “Leerlingen van de verschillende groepen moeten per groep op school een dier knutselen, dat te zien is in Wildlands”, vervolgt de inwoner van Alteveer. “Zoals bijvoorbeeld een giraffe, een ijsbeer, een aap of een vlinder”, maar het mag natuurlijk ook een ander dier zijn. De creaties moeten voor maandag 23 oktober worden ingeleverd in de winkel die aan het Gandhiplein in Stadskanaal is gevestigd en daarnaast moet er een foto van de leerlingen en hun creatie op de Facebook pagina van de winkel worden gepost.”

“Vanaf dat moment kunnen klanten hun stem uitbrengen in de winkel of op Facebook”, vervolgt Müller. “De groep met de meeste stemmen legt uiteindelijk beslag op de hoofdprijs. De school mag zelf bepalen wanneer de prijs verzilverd wordt. Het maakt niet uit of een groep twintig of 32 leerlingen telt.”

Müller weet inmiddels dat op veel scholen in de gemeente Stadskanaal de handen uit de mouwen worden gestoken. “Eerlijk gezegd zijn we een beetje verrast door de belangstelling. Op zich niet zo vreemd, want welke groep leerlingen wil nu niet op avontuur naar Wildlands? En scholen die nog niet meedoen, kunnen alsnog aanhaken.”

Artikel is geplaatst door Paul Abrahams