Direct naar de inhoud.

Banketbakkerij Cees Blom uit Stadskanaal is Bakker met Ster

201503073974

STADSKANAAL – Banketbakkerij Cees Blom uit Stadskanaal is tijdens de feestelijke prijsuitreiking van Bakker met Ster in Hart van Holland in Nijkerk beloond met een ster.

De ster is uitgereikt omdat banketbakkerij Cees Blom zich onderscheidt door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

Na ruim tien maanden van jurybezoeken, weging van cijfers en resultaten, productkeuringen, mystery shoppers, hygiënecontroles en heel veel puntjes op de i, kwam het verlossende woord. Banketbakkerij Cees Blom mag een ster op hun gevel zetten.

De sterren die jaarlijks door de bakkerijsector worden uitgereikt zijn slechts voor weinige weggelegd. Dit jaar hebben 40 van de 130 deelnemende bakkerijen uit heel Nederland één of meerdere sterren behaald. Cees Blom is de enige bakkerij uit de provincie Groningen die een ster in de wacht heeft gesleept.

Bakker met Ster is de enige verkiezing die door de ambachtelijke bakkerijsector zelf is opgezet, heeft geen commerciële belangen en meet bijna alle facetten van het vakmanschap én ondernemerschap. En niet onbelangrijk, ook de eigen klanten van de deelnemer hebben hierin een stem.

Een (banket)bakker of patissier met ster heeft daarom niet alleen uitstekende producten en een voortreffelijke service, maar onderscheidt zich ook op alle andere aspecten van het beroep.

“Natuurlijk gaan we het behalen van onze ster vieren. Met ons personeel maar ook met onze klanten. Zij hebben meegestemd om deze ster te bemachtigen en daar zijn wij ze zeer erkentelijk voor”, aldus een trotse Cees Blom van Banketbakkerij Cees Blom.