Direct naar de inhoud.

Bloed Zweet & Tranen in Service Bioscoop Smoky in Stadskanaal

STADSKANAAL – Op maandag 30 maart vindt de landelijke première plaats van de film ‘Bloed Zweet & Tranen’. Ook in Stadskanaal wordt extra aandacht geschonken aan de film, die ongetwijfeld veel publiek gaat trekken.

In de film zijn de drie belangrijkste fases uit het leven van André Hazes te zien: zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn doorbraak in de jaren ’80 met de hits als ‘Zeg Maar Niets Meer’, ‘Een Beetje Verliefd’ en ‘Ik Meen ‘t’ en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Een ticket kost 15 euro, inclusief een blikje bier of fris, bitterballen en hapjes tijdens de film en een consumptie na afloop van de film in café Mingelmous onder de Service Bioscoop Smoky. Een Amsterdamse zanger zorgt bovendien voor extra sfeer en gezelligheid.

Bron: www.kanaalstreek.nl