Direct naar de inhoud.

Bridgeclub Stadskanaal viert jubileum met een clinic

STADSKANAAL – De bridgeclub Stadskanaal bestaat 65 jaar. Die mijlpaal wordt zondag 29 maart feestelijk gevierd met een bridgeclinic die verzorgd wordt door de Nederlandse Bridge Academie. Aansluitend vindt een gezellig middagje bridgen plaats.

De club – opgericht op 11 januari 1950 – is financieel gezond en kent de laatste jaren een behoorlijke groei qua aantal leden. Momenteel zijn er ruim 170 leden aangesloten. Per seizoen spelen we een aantal competitierondes en met Kerst en Pasen houden we een bridgedrive. Ook de strijd om de jaarlijks terugkerende Knoalster Rabo Lorelei en de Kanaalstreekdrive en de zomeravond-drives maken onderdeel uit van het programma. Met een uitgebreide technische commissie zijn de speelavonden altijd goed verzorgd. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de modernste technologie zodat de uitslagen direct na afloop bekend zijn.

De bridgeclub Stadskanaal houdt haar clubavonden op de maandag- en woensdagavond. Op maandag wordt in het verenigingsgebouw de Rank in Stadskanaal gespeeld, op woensdag bij Restaurant Hoekzema eveneens in Stadskanaal.

Lezers van de krant die belangstelling hebben om lid te worden of een keer vrijblijvend willen meespelen, kunnen contact opnemen met het secretariaat, 0599-613510. Een mail sturen kan ook: h.martens@kpnmail.nl

In samenwerking met Stichting Welstad wordt in het najaar weer een cursus voor beginners gegeven.

Bron: www.kanaalstreek.nl