Direct naar de inhoud.

De Sinterklaas Express rijdt weer!

Reis mee met Sint en Piet in de trein

STADSKANAAL – Op zaterdag 21, zondag 22 en zondag 29 november 2015 is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn S.T.A.R. Op deze dagen zal Sinterklaas twee ritten met de trein maken. Nieuw is dat de Sinterklaas Express nu ook vanuit Veendam rijdt (29 november). Het is al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn S.T.A.R. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Op 21 en 22 november rijdt de Sint twee keer met de trein mee, om 12.30 uur en 15.45 uur. Op 29 november om 12.30 uur. Maar omdat het aantal plaatsen beperkt is wordt reserveren wel aanbevolen. Reserveren voor deze unieke trein kan via de website www.stadskanaalrail.nl en ook telefonisch: (0599) 65 18 90 (werkdagen, tijdens kantooruren).

Meer informatie
Meer informatie over de Sinterklaas Express is te vinden op de website van Museumspoorlijn S.T.A.R.: www.stadskanaalrail.nl