Direct naar de inhoud.

Ford dealer Misker Stadskanaal houdt voorjaarsinspectie

STADSKANAAL – Ford dealer Misker Stadskanaal gaat zijn Ford-klanten trakteren op een vorstelijk lente-aanbod: een uitgebreide inspectie van de auto.

“Hoewel het een milde winter is geweest, is het verstandig om de auto weer tiptop in orde te maken voor de lente en de zomer,” zegt Erik Greven van Ford dealer Misker Stadskanaal. “Het heeft geregend en gevroren en veel auto’s hebben de tocht gemaakt naar wintersportgebieden. Wij adviseren onze klanten dan ook om de auto een voorjaarsinspectie te laten uitvoeren, waarbij alle belangrijke onderdelen worden gecontroleerd en de vloeistoffen worden bijgevuld indien nodig.”

Tijdens de voorjaarsinspectie wordt gekeken naar onder (veel) meer de accu, de banden, de ruitenwissers, ruitschade, airconditioning, de verlichting en het niveau van de vloeistoffen.

“Naast die uitgebreide voorjaarsinspectie checken we ook of de auto toe is aan een APK-beurt. Mocht dit het geval zijn, dan voeren we deze uit voor slechts 19,95 euro. Ook kunnen we checken of de meest recente versie van de software voor het navigatiesysteem aanwezig is. Door de inspectie kan uw Ford fris en veilig het voorjaar in.”

Bron: www.kanaalstreek.nl