Direct naar de inhoud.

Ga mee op avontuur met Sint en Piet

 

STADSKANAALReis mee met Sint en Piet in de trein. Op zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 november is het weer zover: dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR.

“Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR op bezoek komt”, vertelt woordvoerder Lars Blaauw. “En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen. Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

“Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR”, vervolgt Lars. “En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.”

Op zondag 18 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Veendam. Op zaterdag 24 en zondag 25 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Stadskanaal. Op alle dagen rijdt de Sinterklaas Express twee keer.

Reserveren voor de Sinterklaas Express is aanbevolen, het aantal plaatsen is beperkt. Een kaartje voor kinderen tot en met 11 jaar kost 8,50 euro, een kaartje voor 12 jaar en ouder kost 10 euro.

De kaarten zijn online te koop via de website: www.stadskanaalrail.nl