Direct naar de inhoud.

Hospice Veen en Wolden houdt benefietavond

STADSKANAAL – Hospice Veen en Wolden houdt op 12 september een benefiet avond in Theater Geert Teis. Aanvang 20.00 uur en de kaarten kosten € 15,00. De presentatie van deze avond is in handen vanHarm-Jan Riksen.

Deze avond is bedoeld om geld bijeen te brengen voor een hospice in de regio Kanaalstreek, Westerwolde en Drentse Monden. Veel mensen dragen het Hospice een warm hart toe, zoals ook blijkt uit de verscheidenheid aan bekende artiesten die belangeloos gaan optreden.

Op deze bijzondere muzikale avond kunnen bezoekers genieten van: De Stroatklinkers, Rob Scholtens, Klaas Spekken, Ocean Motion, Popkoor Just4Fun, Klevende Liefde en Appelmoos. Na afloop van het concert is er een swingende afterparty in de foyer met de band Ocean Motion onder leiding van Allard Gosens.

Een hospice is een huis bedoeld voor mensen die, om welke redenen dan ook, niet thuis kunnen sterven. Het hospice zorgt voor rust en begeleiding in de laatste levensfase, zodat je niet alleen hoeft te sterven. Het is de bedoeling om te starten met drie gastenkamers. Om die kamers te realiseren is er geld nodig, heel veel geld. Daarom zal er ook een verloting worden gehouden waar grandioze prijzen te winnen zijn. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door de sponsoren die ook deze avond mede mogelijk hebben gemaakt.

Kaartverkoop via www.theatergeertteis.nl of tel. 0599 631731 of aan de theaterkassa van ma. t/m vr. van 13.00 tot 17.00 uur.

Bron: www.kanaalstreek.nl