Direct naar de inhoud.

ING opent servicepunt in The Read Shop in Stadskanaal

Bij The Read Shop kunnen ING-klanten niet alleen terecht voor het ruime assortiment tijdschriften, tabak, boeken wenskaarten en kantoorartikelen maar ook voor hun dagelijkse bankzaken van ING. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn gelijk aan die van de winkel. Het ING-kantoor aan het Lilienthalplein in Stadskanaal sluit op 27 februari.

Jan Addens eigenaar van The Read Shop: “Ik ben erg blij dat wij nu in onze winkel een ING-servicepunt hebben. Hiermee bieden wij onze klanten nog meer diensten aan in onze winkel. Om de klanten aan het ING-servicepunt goed te helpen, heeft ING ons speciaal opgeleid. Vanaf nu kunnen ING-klanten voor hun dagelijkse bankzaken dus zes dagen per week terecht bij het ING-servicepunt in onze winkel.”

Op 28 februari, de dag van de opening van het ING-servicepunt, kunnen kinderen en ouders tussen 14.00 en 16.00 uur op de foto met de ING leeuw. Kom gerust een kijkje nemen.

In het ING-servicepunt regelen ING-klanten ook veel bankzaken zelf. Geld opnemen tot 10.000 euro of storten tot 15.000 euro gaat via de gecombineerde opname- en stortautomaat. En als het nodig is assisteert een medewerker hierbij. Op sommige momenten is persoonlijk contact juist wel prettig of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld voor het openen van een rekening of voor het afhalen van een wachtwoordbrief. Ook dan is er een medewerker bij het ING-servicepunt om te helpen. En heeft de klant een complexere vraag, waarvoor het goed is om eens een afspraak met een adviseur van ING te maken? Dan zorgen de medewerkers van het ING-servicepunt ervoor dat een adviseur van het ING-kantoor in Veendam de klant binnen 48 uur terugbelt voor een afspraak.

U vindt het ING-servicepunt in The Read Shop aan Oude Markt 1c in Stadskanaal.

De openingstijden zijn:
Maandag van 13.00 tot 18.00 uur.
Dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.
Donderdag van 09.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Artikel is geplaatst door Paul Abrahams op