Direct naar de inhoud.

Jumper Stadskanaal en Hondenschool De Hondenhoeve houden een informatiebijeenkomst

STADSKANAAL – Jumper Stadskanaal en Hondenschool De Hondenhoeve houden maandag 30 maart een informatiebijeenkomst. Toekomstige eigenaren van honden kunnen dan terecht voor al hun vragen.

“Sinds twee jaar werken Jumper Stadskanaal en Hondenschool De Hondenhoeve nauw samen”, zegt Hiske Vegting. “Hondenschool De Hondenhoeve maakt met veel plezier gebruik van de locatie van Jumper Stadskanaal voor het geven van de cursussen. Bij mooi weer trainen we lekker buiten, en bij slecht weer kunnen we heerlijk naar binnen. Zeker voor de jonge pups (en hun baasjes) is dit erg fijn.”

“Ook op het gebied van voorlichting en advies werken Jumper Stadskanaal en De Hondenhoeve nauw samen”, vervolgt Hiske. “Maandelijks wordt een informatieavond gehouden met verschillende thema’s, zoals gedrag en communicatie van honden, voeding en verzorging. Deze avonden zijn gratis toegankelijk voor cursisten en andere belangstellenden.”

Dierenartspraktijk Stadskanaal

Jumper Stadskanaal werkt ook nauw samen met de dierenartsenpraktijk Stadskanaal. In de winkel is een balie aanwezig van de dierenartsenpraktijk. Daar kunt u speciale dieetvoedingen voor uw huisdier en bestelde medicatie verkrijgen. Ook krijgt u hier een goed advies van de medewerkers van Jumper over de behandeling van uw huisdier.

De dierenarts is zelf op dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur aanwezig voor advies en overleg.

De dierenarts controleert regelmatig alle aanwezige konijnen en knaagdieren in de winkel. Deze dieren krijgen dus een gezondheidscheck en waar nodig een behandeling voordat ze meegaan met hun nieuwe baasjes.

Eind maart kunt u terecht bij Jumper voor vaccinaties van uw konijn tegen de ziektes Myxomatose en VHS. De vaccinaties vinden plaats tegen een voordelig tarief.

Bron: www.kanaalstreek.nl