Direct naar de inhoud.

Kerstfair op het Menistenplein in Stadskanaal

Kerstfair op het Menistenplein in Stadskanaal

Een aantal ondernemers houdt samen met Tuingroen, Philadelphia, Willibrordschool, Pro Ubbo praktijk en de eigenaar van de oliebollenkraam een kerst fair. Er wordt kerstmuziek gedraaid en het plein is door medewerkers van Tuingroen in kerst sfeer gebracht.

“Vanaf 14.00 uur halen we ouderen op uit onder meer Maasheerd om ze te verwennen onder de nieuwe verwarmde kappen op het terras”, vertelt Roy Schulte van Kwalitaria Menistenplein. “Ze worden getrakteerd op heerlijke warme chocomelk en glühwein, oliebollen en kniepertjes en samen met leerlingen van de Willibrordschool worden oud-Hollandse spelletjes gespeeld. Verder worden kerststukjes gemaakt die ze na afloop mee mogen nemen. Tussen half vier en vier uur worden de ouderen weer terug naar huis gebracht.”

Ook tussen 17.00 en 21.00 uur is veel te doen. Pianist Harm Jan Riksen en kerst diskjockey Koen Venekamp zorgen voor extra sfeer en gezelligheid op het plein en de kerstman komt eveneens langs. “We hebben zelfs gehoord dat een engeltje onderweg is”, glundert Roy.

Artikel is geplaatst door Paul Abrahams