Direct naar de inhoud.

Ketelaar-Schmaal gaat verder als Ketelaar-Klip

STADSKANAAL – Accountantskantoor Ketelaar-Schmaal in Stadskanaal heeft een naamswijziging doorgevoerd. Het gaat de toekomst in als Ketelaar-Klip Accountants & Belastingadviseurs.

Op 1 januari 1992 opende Ketelaar-Schmaal de deur. In 2008 werd accountantskantoor Klip in Groningen overgenomen. Dat kantoor stamt al uit 1948 en is nu dus al meer dan 65 jaar een begrip in Stad en Ommeland. Nadat Gert Jan Schmaal vertrok bij Ketelaar-Schmaal werd het tijd de naam van het kantoor aan te passen.

Om de samenwerking met Klip nog meer te accentueren is gekozen voor een nieuwe naam voor het kantoor in Stadskanaal: Ketelaar-Klip. Tevens is een nieuw logo ingevoerd. In het logo zijn duidelijk de beide hoofdletters K van Ketelaar-Klip te herkennen, met enige verbeeldingskracht is zelfs een samenspel van mensen te herkennen die een robuust dak op hun schouders dragen. Zo wil Ketelaar-Klip er voor haar relaties zijn: een team van professionals, robuust voor haar cliënten aan de slag.

Binnen het totale team van Ketelaar-Klip en Klip zijn drie Accountants, twee Register Belastingadviseurs en twee Fiscale Adviseurs samen met hun collega’s pro-actief en als full service dienstverlener aan de slag. En dat voor vele ondernemers in het midden en klein bedrijf waaronder ZZP-ers, starters en ondernemers met een kerstboom aan BV’s, maar ook particulieren die hun aangiften en toeslagen door Ketelaar-Klip laten verzorgen.

Ketelaar-Klip Accountants & Belastingadviseurs is gevestigd aan het Liliënthalplein 1 in Stadskanaal (0599-621818). Kijk voor meer informatie op de website www.ketelaar-klip.nl

 

Bron: www.kanaalstreek.nl