Direct naar de inhoud.

Kinderopvang de Speeldoos in Stadskanaal gaat ?s morgens eerder open

STADSKANAAL – In augustus 2014 is Kinderopvang de Speeldoos overgenomen door Kids First Kinderopvang. De kinderopvang bestaat uit een kinderdagverblijf voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en een buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar.

Kinderopvang de Speeldoos biedt kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen in een warme en veilige omgeving. Kinderen worden door de pedagogisch medewerkers uitgedaagd om hun talenten te ontwikkelen. Dit biedt een kind zelfvertrouwen en maakt dat een kind andere uitdagingen durft aan te gaan die voor hem of haar minder bekend en eigen zijn.

Groeien doe je door te experimenteren, te ontdekken en af en toe ook weer eens terug vallen op het oude bekende. Voorop staat altijd dat de sfeer goed is en dat er plezier gemaakt kan worden met leeftijdsgenootjes.

“Vanuit Kids First kinderopvang willen we zo veel mogelijk voldoen aan de vraag van ouders, mits het past bij missie van de organisatie: Elk kind staat centraal.”

Direct na de overname in augustus 2014 ontstond de vraag bij ouders om de openingstijden van Kinderopvang de Speeldoos te verruimen. Een aantal ouders die werkzaam zijn in de Zorg beginnen hun werkzaamheden om 7.00 uur ’s ochtends terwijl de kinderopvang vanaf 7.00 uur geopend is.

“In overleg met de oudercommissie van Kinderopvang de Speeldoos is besproken of we voor de betrokken ouders zorg en arbeid beter op elkaar kunnen laten aan sluiten. We zijn al snel tot het besluit gekomen dat het voor het kind prettiger is om ’s ochtends direct naar het kinderdagverblijf te worden gebracht, dan eventueel eerst naar de oppas en vervolgens naar de kinderopvang. Vanaf 1 april 2015 bieden wij daarom de mogelijkheid uw kind(eren) vanaf 6.30 uur te brengen.”

Wilt u meer informatie of een rondleiding door kinderopvang de Speeldoos, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Welt 0599-622462. Of bekijk de facebookpagina Kinderopvang de Speeldoos.

Bron: www.kanaalstreek.nl