Direct naar de inhoud.

Klanten tevreden over herinrichting Op=Op Voordeelshop in Stadskanaal

De klanten van Op=Op Voordeelshop zijn erg tevreden over de herinrichting van de winkel aan het Europaplein in Stadskanaal.

Naast drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten, verkoopt Op=Op Voordeelshop steeds meer zogeheten branchevreemde en seizoensgebonden artikelen, zoals bijvoorbeeld textiel, decoratie voor huis en tuin, zoetwaren, cadeau sets en schoolspullen. En nog veel meer. Daarom is de winkel twee jaar geleden fors uitgebreid.

“We hebben in de afgelopen maanden goed geluisterd naar de klanten”, vertelt eigenaar Inge Venema. “Een aantal klanten was niet tevreden over de winkelroute die moest worden afgelegd. Daarom hebben we de opstelling ‘opengebroken’. De klanten kunnen nu zelf de routing in de winkel bepalen. De winkel oogt bovendien bij binnenkomst nog ruimtelijker en door de herinrichting hebben we wat betreft de presentatie van een aantal producten de puntjes nog beter op de i kunnen zetten.”

Klanten van Op=Op Voordeelshop kunnen een onvergetelijke negen daagse reis naar Aruba winnen voor twee personen met een verblijf in het Hilton Hotel. Natuurlijk kan ook een bezoek worden gebracht aan de Op=Op Voordeelshop op het eiland, die sinds enkele maanden geopend is.

U wilt meedoen aan de actie om de reis naar Aruba te winnen? Informeer bij de medewerkers van Op=Op Voordeelshop of kijk op de website www.opisopvoordeelshop.nl