Direct naar de inhoud.

Kunstwerken van Marion Nap in woonwinkel Vinqz Interio

Gisteren om 17:00 uur

STADSKANAAL – John Vinke van Vinqz Interiors in Stadskanaal en kunstenaar Marion Nap uit Veendam gaan nauw samenwerken.

In de komende maanden zijn namelijk tientallen schilderijen te bewonderen in de woonwinkel aan de Hoofdstraat 16-17 in Stadskanaal.

“Marion heeft mij onlangs benaderd om de handen ineen te slaan”, vertelt John die zeven maanden geleden de speciaalzaak aan het kanaal heeft geopend. “Ze maakt werkelijk prachtige schilderijen. Haar manier van werken sluit goed aan bij onze collectie. De kunstwerken krijgen allemaal een mooie opvallende plek in de winkel. Onze meubels en haar schilderijen kunnen elkaar goed versterken, het is beslist een meerwaarde. Vanzelfsprekend zijn de schilderijen te koop. We hebben afgesproken dat als schilderijen zijn verkocht, de lege plekken zo snel mogelijk weer worden ingevuld.”

De tentoonstelling wordt donderdag 6 juni om 19.00 uur officieel geopend. De handeling valt samen met de presentatie van de nieuwe collectie van Vinqz Interiors.

Van 19.00 tot 22.00 uur kan het publiek onder het genot van een hapje en een drankje zowel de nieuwe collectie als de schilderijen van Marion Nap bewonderen.

Paul Abrahams