Direct naar de inhoud.

Mijn vader is ? Remco Hofman uit Valthermond

VALTHERMOND – Deze week is een foto gemaakt van Remco Hofman. De 42-jarige inwoner van Valthermond is vader van Remon (16 jaar), Tygo (11 jaar) en Chioma (5 jaar).

door Paul Abrahams

De Mondker is sinds zeven jaar ‘warehouse coördinator’ van het Amerikaanse bedrijf FMC Technologies in het oliedorp Schoonebeek in Zuidoost-Drenthe. De onderneming is marktleider op het gebied van technologische boven- en onderwatersystemen voor de olie- en gasindustrie. “We leveren zeven dagen per week en 24 uur per dag aan onze klanten”, vertelt Remco die benadrukt dat ie een prachtige baan heeft. “Geen dag is hetzelfde. En … het ene moment heb je een Fransman aan de lijn, dan weer een Duitser of een Engelsman.”

Meestal is de Feyenoord supporter in het weekend vrij. Daarom heeft hij alle gelegenheid om zijn hobby uit te oefenen. Dat is handbal. “Ik heb gespeeld bij clubs in Rijswijk, Den Haag, Musselkanaal, Emmen, Gasselternijveen en ik ben nu al heel wat jaren lid van Jahn II in Stadskanaal. Naast handballen in het tweede team, ben ik coach van mijn zoon Tygo die in het E-juniorenteam speelt. Een team met potentie. Hier gaat Jahn II in de komende jaren nog veel plezier aan beleven. Het is echt genieten. In het afgelopen seizoen zijn we zelfs kampioen geworden. Ik was zo blij als een kind. Ik heb staan dansen van geluk. Ik heb het team vervolgens getrakteerd op disco zwemmen in het Pagecentrum. Inclusief cola en patat. Dat had ik beloofd voor aanvang van het seizoen. Verder ben ik een enthousiaste supporter van het F-juniorenteam van Jahn II. In dat team speelt mijn dochter.”

Soms gebeurt het dat het team van Remco en van zijn zoon Tygo op hetzelfde moment een wedstrijd moeten spelen. “Dan hoef ik niet te kiezen. Ik laat de kinderen niet in de steek. Bovendien heeft mijn eigen ploeg meer dan voldoende spelers.”

Remon zit in tegenstelling tot Tygo en Chioma en zijn vader niet op handballen. “Ik vind fietsen en computeren veel leuker”, vertelt Remon die later graag hovenier wil worden.

Wil je ook samen met je moeder of vader in de krant? En vindt je moeder of vader het ook leuk? Stuur dan een mail naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl

Wie weet word je binnenkort gebeld voor een gesprek en een foto.

 

Bron: www.kanaalstreek.nl