Direct naar de inhoud.

Miller & Monroe in centrum Stadskanaal

Boer Geert, bekend van het programma Boer zoekt vrouw, opent zaterdag 16 september om 9.00 uur de nieuwe fashionstore Miller & Monroe in het centrum van Stadskanaal. Storemanager is Gerry Vrolijk.

Bezoekers krijgen bij de opening een goodiebag. Daarbij wordt samengewerkt met andere ondernemers uit Stadskanaal. Vrijwilligers delen de goodiebags uit op straat.

Miller & Monroe is gevestigd aan de Oude markt 1 U in de voormalige vestiging van Charles Vögele. De naam komt van het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe. De winkel richt zich op betaalbare kwaliteitskleding voor dames en heren.

Daarnaast zijn voor de vaste klanten ook bij Miller & Monroe nog steeds de specifieke pasvormen verkrijgbaar. Naast het eigen merk Miller & Monroe, worden twintig nationale en internationale merken aangeboden en zijn er lifestyle-artikelen te koop en worden kleden en stoelen die in het interieur staan verkocht

Tijdens de openingsweek krijgen de klanten een shawl cadeau bij een minimale besteding van 39,99 euro. Wie een klantenkaart heeft, krijgt bovendien nog eens vijf procent extra korting.

 

Aurikel geplaatst door de Kanaalstreek