Direct naar de inhoud.

Moonlight shoppen met live muziek

Moonlight shoppen met live muziek in het centrum van Stadskanaal

STADSKANAAL – Het is vrijdagavond 16 december goed toeven in het centrum van Stadskanaal. Dan vindt in opmaat naar de kerstdagen het zogeheten moonlight shoppen plaats.

De winkels zijn tot 23.00 uur geopend en verder kan een kijkje worden genomen op de kerstmarkt waar vele tientallen standhouder allerhande artikelen aan de man brengen.

Muziek zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. Zoals bijvoorbeeld op het Menistenplein. Daar kan het publiek genieten van optredens van Jasper Stuut en Lisa-Mae de Vries en van het popkoor Just 4 Fun.

“Van 19.00 tot 22.00 uur wisselen we elkaar af”, vertelt Jasper desgevraagd. Hoogtepunt van de muziekavond is de sing-in om 22.00 uur. Dan wordt door Lisa-Mae en het popkoor het bekende nummer ‘Hallelujah’ gezongen. Ik begeleid op piano. Hopelijk zingen vele honderden mensen mee. Om een handje te helpen wordt de tekst uitgedeeld. Het is de bedoeling dat mijn piano de bron gaat vormen tot de saamhorigheid van alle bezoekers op het plein. We willen echt het sentiment laten voelen, het samenzijn met elkaar, het kerst gevoel, samen een eenheid vormen. Het moet een magisch moment worden, een prachtige afsluiting van een muziekfeest op het Menistenplein.”