Direct naar de inhoud.

Mopol | Parel in de kroon van Stadskanaal

Het was even flink aanpakken, maar het resultaat van de ingrijpende verbouwing van Mopol mag met gepaste trots worden getoond.

De bloemenspeciaalzaak aan het Liliënthalplein 13 in Stadskanaal is een parel in de kroon van Stadskanaal.

“De winkel is een keer zo groot geworden”, glundert eigenaar Monika die aangesloten is bij Fleurop. “We zijn heel erg blij met de extra ruimte. Van 150 vierkante meter naar 300 vierkante meter. We waren langzaam maar zeker uit ons jasje gegroeid. Er moest iets gebeuren. Gelukkig hebben we de ruimte naast onze winkel erbij kunnen krijgen. Daarom hoeven we niet opnieuw te verhuizen.”

Monika ging van start op 16 maart 2007 aan de Hoofdstraat en verkaste vervolgens naar de Oosterstraat. Bijna vier jaar geleden werden de verhuisdozen opnieuw ingepakt. Aan het Liliënthalplein – pal naast veel gratis parkeerplaatsen – timmert ze inmiddels samen met Iwona vakkundig aan de weg. Klanten uit de wijde regio komen bij haar over de vloer.

“We hebben na de heropening heel veel complimenten gekregen. Niet alleen over het uitgebreide assortiment – van bloemen tot rouw- en trouwarrangementen en van meubels en woonaccessoires tot cadeauartikelen – maar ook over de sfeervolle inrichting van het pand en de prachtige entree. We zijn zelf ook heel erg tevreden over het resultaat. Het is eerlijk gezegd precies geworden zoals we het hadden bedacht.”

Mopol is gevestigd aan het Liliënthalplein 13 in Stadskanaal. Het telefoonnummer is 0599-612872.

Artikel is geplaatst door Paul Abrahams