Direct naar de inhoud.

Op avontuur in het Pagedal Adventure Park in Stadskanaal

STADSKANAAL – Liefhebbers van spannende avonturen in de buitenlucht hoeven niet ver te rijden. Zo kan bijvoorbeeld in Stadskanaal een kaartje worden gekocht voor het Pagedal Adventure Park nabij het beeldbepalende Pagecentrum.

door Paul Abrahams

“We bieden meer dan vijftig activiteiten aan op één locatie”, vertelt Niels Blom desgevraagd. “Van outdoor lasergamen tot tokkelen en van boogschieten tot een survival. Het zijn slechts enkele voorbeelden.”

Het Pagedal Adventure Park ging drie jaar geleden van start. “De reacties zijn heel erg positief”, vervolgt de 26-jarige instructeur van het Adventure Park. “Gemiddeld scoren we bij de bezoekers een 8.7 en dat is een cijfer waar je vandaag de dag mee voor de dag kunt komen.”

Om nog meer inwoners van de Kanaalstreek en wijde omgeving kennis te laten maken met de mogelijkheden van Pagedal Adventure Park in Stadskanaal worden in de komende maanden zogeheten Open Adventure middagen gehouden. “De minimumleeftijd is acht jaar”, benadrukt Niels. “Voor slechts vijf euro per persoon kan iedereen zich twee uur lang naar hartenlust in de natuur uitleven. Of je nu alleen komt, of met een groepje. Dat maakt niet uit. Vier instructeurs zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven en om desgewenst een handje te helpen.”

De eerste Open Adventure middag vindt plaats op vrijdag 15 mei. Van 13.00 tot 15.00 uur. Vervolgens staan drie zondagen gepland: zondag 24 mei, zondag 12 juli en zondag 19 juli. Ook van 13.00 tot 15.00 uur.

Lezersactie

De redacteur van uw weekblad houdt samen met Niels Blom een lezersactie. Voor de vier Open Adventure middagen worden telkens tien vrijkaarten beschikbaar gesteld. Vijf setjes van twee kaarten. Lezers van deze krant die een setje vrijkaarten in de wacht willen slepen voor vrijdag 15 mei of voor zondag 24 mei moeten voor zaterdag 9 mei een mail sturen naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl Vermeld naam, adres en woonplaats en heel belangrijk: de dag van voorkeur.

Winnaars krijgen ‘s middags persoonlijk bericht. Heeft u geen vrijkaarten gewonnen, maar u wilt wel een keer een spannend avontuur meemaken om de hoek? Tickets zijn te bestellen via de website www.pagedal.nl/adventurepark of via receptie@pagedal.nl Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook: 0599-611000.

 

Bron: www.kanaalstreek.nl