Direct naar de inhoud.

P€ngels outdoor & vrije tijd in Stadskanaal is verhuisd

P€ngels outdoor & vrije tijd in Stadskanaal is verhuisd

Het is de tweede verhuizing in bijna zes jaar tijd. “En de laatste keer”, benadrukken Stieneke Gersonius en dochter Christa die de speciaalzaak runnen.

Op 9 juni 2012 ging P€ngels outdoor & vrije tijd van start in een winkelpand tegenover het hotel in Stadskanaal. Anderhalf jaar later werden vanwege ruimtegebrek de verhuisdozen ingepakt. De zaak werd voorgezet aan de Hoofdstraat 28. “Ook daar zijn we langzaam maar zeker uit ons jasje gegroeid. We waren al een tijdje op zoek naar een andere locatie. We hebben uiteindelijk gekozen voor het pand op de hoek van de Hoofdstraat en de Beneluxlaan waar tot voor kort de meubelzaak van Livingstone was gevestigd. Een prachtige locatie en veel meer ruimte om het uitgebreide assortiment te kunnen presenteren.”

Vanaf 16 december is knetterhard gewerkt. “Er moest wel wat gebeuren hoor. Bovendien hadden we te maken met een deadline. De huur van het andere pand was inmiddels opgezegd. We hebben werkelijk alles gestript. Plafond, vloer, muren en tussenwanden. En ook is een keuken geplaatst. Maar het resultaat is prachtig geworden. We zijn moe, maar voldoen. We hebben veel complimenten gekregen van klanten en we hebben sinds de opening veel nieuwe gezichten gezien. We zijn echt super trots.”

Liefhebbers van het buitenleven – van wandelen tot jagen en van fietsen tot vissen en niet te vergeten kamperen – moeten beslist eens langs komen. Ze kijk hun ogen uit. In de koffiehoek is het bovendien goed toeven. Leuk om te melden is dat ook het segment hondensport flink is uitgebreid.

Artikel is geplaatst door Paul Abrahams op