Direct naar de inhoud.

Rubriek | Mijn vader is ? John Wever uit Stadskanaal

STADSKANAAL – Deze week is een foto gemaakt van John Wever. De 35-jarige vader van Nick (4) en Thom (7 maanden) is monteur en APK keurmeester bij Jan Luikens Bandencentrum.

door Paul Abrahams

De inwoner van Stadskanaal zit al jarenlang in het vak. Hij heeft bij verschillende bedrijven in de regio gewerkt. Sinds 1 april staat hij op de loonlijst van Jan Luikens. “In principe werk ik in Winschoten, waar de tweede vestiging van Jan Luikens Bandencentrum onlangs van start is gegaan. Vanwege de vakantie ben ik tijdelijk aan het werk in mijn woonplaats.”

John en zijn collega’s hebben in opmaat naar de zomervakantie een drukke periode achter de rug. “Veel mensen willen met een auto op vakantie die nog even voor alle zekerheid van alle kanten goed is geïnspecteerd. Van de banden tot de accu en van de airco tot de remmen. Dan zijn ze bij ons aan het goede adres.”

Naast auto’s en campers, worden ook aanhangwagens en bedrijfswagens onder handen genomen. “Veel bedrijven hebben nu vakantie en hebben het wagenpark voor een onderhoudsbeurt bij ons geparkeerd.”

John vindt het fijn om in zijn vrije tijd de hardloopschoenen aan te trekken. Daarnaast is hij hoofdtrainer van groep 6 van Runners Stadskanaal. “Ook Nick vindt hardlopen leuk. Hij loopt met gemak twee kilometer achter elkaar. Of hij later ook monteur wordt? Zou zo maar kunnen. Hij heeft een nieuwe skelter gekregen en heel vaak staat de skelter op de zijkant en staat hij aan de wielen te draaien en te luisteren of het geluid goed is.”

Wil je ook samen met je moeder of vader in de krant? En vindt je moeder of vader het ook leuk? Stuur dan een mail naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl

Wie weet word je binnenkort gebeld voor een gesprek en een foto.

Bron: www.kanaalstreek.nl