Direct naar de inhoud.

Samen tegen Eenzaamheid

STADSKANAAL – Het ROOB-Beleidsplatform Wonen-Welzijn-Zorg in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde heeft besloten om dit jaar extra aandacht te schenken aan de campagneweek: Samen tegen Eenzaamheid! van donderdag 24 september tot en met zaterdag 3 oktober aanstaande, met als thema: WIJ NODIGEN U/JE UIT!

Als startactiviteit gaat de werkgroep een wandeling met aansluitend een lunch organiseren. Met van beide kanten een wethouder voorop zullen de groepen naar elkaar toe wandelen en elkaar dan ontmoeten op de grens van Stadskanaal en Vlagtwedde. De wandeling is op donderdag 24 september, start om 11.00 uur en zal plm. 1 uur duren met aansluitend de lunch.

Wilt u aan de wandeling met lunch meedoen, dan kunt u zich melden via de Welzijnsorganisaties Welstad in de gemeente Stadskanaal, tel. 0599 635999 of Rzijn in de gemeente Vlagtwedde, tel. 0599 582460 of via het mailadres: roob@welstad.nl Vervoer naar de startpunten moet u zelf regelen.

In de campagneweek worden meerdere activiteiten in de regio georganiseerd, zoals eetpunten, diverse activiteiten en een themabijeenkomst.  Meer informatie over de landelijke campagne vindt u op de website: www.samentegeneenzaamheid.nl

Bron: www.kanaalstreek.nl