Direct naar de inhoud.

De Sinterklaas Express van de STAR rijdt weer in Stadskanaal

De Sinterklaas Express van de STAR rijdt weer in Stadskanaal

STADSKANAAL – Op zaterdag 25 en zondag 26 november is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Stadskanaal.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR. En wat gaat er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

De Sinterklaas Express rijdt vanaf station Stadskanaal twee ritten. Het eerste programma begint om 12.30 uur, het tweede programma om 15.15 uur. Beide programma’s duren circa twee uur.

Reserveren voor de Sinterklaas Express is aanbevolen, het aantal plaatsen is beperkt. Dat kan via de website www.stadskanaalrail.nl of op werkdagen 0599-651890. Een kaartje kost 10 euro, kinderen tot en met elf jaar betalen 8,50 euro.

Artikel is geplaatst door Paul Abrahams