Direct naar de inhoud.

Snikkeweek zorgt voor veel vertier in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Het is deze week goed toeven in Musselkanaal. Dan vindt namelijk de 24ste editie van de Snikkeweek plaats. Tot en met zondag 17 mei is van alles te doen.

Op woensdag 13 mei laat ‘De Vaarhobbyist Noorderlicht’ uit Groningen verschillende radiografisch bestuurbare bootjes in het kanaal varen nabij het Klain Klappie. Verder zijn er optredens van de Klooster Smartlappers uit Ter Apel en van de Tiroler Blaaskapel uit Musselkanaal. In De Gelegenheid wordt een talentenjacht gehouden.

Op donderdag 14 mei bruist het van de activiteiten. Van een viswedstrijd in het Spoordok tot een Open Podium in De Gelegenheid en van een waterfietsrace tot optredens van artiesten als onder (veel) meer Janneke de Roo, Henk Harders en Monique Heegen op het plein in het centrum van Musselkanaal.

Vrijdag kan het publiek een kijkje nemen op de braderie. Het shantykoor De Roergangers uit Stadskanaal zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. In De Gelegenheid wordt een Hollandse Avond gehouden.

Ook op zaterdag is een bezoek aan Musselkanaal de moeite meer dan waard. Het affiche vermeldt een fietstocht, een optreden van het amusementskoor Variant en uitvoeringen van de toneelverenigingen ‘t Centrum uit Musselkanaal en TAGO uit Stadskanaal. In zaal Poelman en in De Gelegenheid kan worden geluisterd naar live muziek.

Kijk voor het volledige overzicht op de website www.snikkeweek.nl

Bron: www.kanaalstreek.nl