Direct naar de inhoud.

Spetterend muziekfeest in Theater Geert Teis in Stadskanaal

STADSKANAAL –  Jasper Stuut heeft een druk weekend voor de boeg. Zaterdagavond verleent hij muzikale medewerking aan het benefietconcert voor het hospice dat in Theater Geert Teis wordt gehouden en vrijdagavond presenteert de 20-jarige inwoner van Musselkanaal de avondvullende show ‘All you need is music!’. Ook dit evenement vindt plaats in het theater in Stadskanaal.

door Paul Abrahams

“Met het organiseren van ‘All you need is music!’ gaat een lang gekoesterde wens in vervulling”, glundert Jasper. “Samen met mijn enthousiaste muzikale vrienden sta ik op een podium in een professionele omgeving met veel publiek in de zaal. Tot dusverre zijn zo’n 500 toegangskaarten verkocht en daarmee ben ik uit de kosten. Ik hoop dat in de komende dagen de laatste honderd beschikbare tickets aan de man worden gebracht. Dan bouwen we een financiële buffer op voor volgend jaar. Want we gaan door in 2016, dat is nu al zeker. Alleen de datum moet nog worden vastgelegd.”

Het publiek kan vrijdagavond vanaf acht uur genieten van optredens van artiesten als singer-songwriter Kira Dekker (bekend van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter), producer Jeroen Russchen (werkt met onder meer Ferry Doedens, Yes-R en Wolter Kroes), rapper Billy Dans, The Given Horse en coverband Applemoose. Aansluitend vindt een afterparty plaats in de foyer van het theater.

In opmaat naar het muziekfeest in Geert Teis moeten nog heel wat puntjes op de i worden gezet. “Er moet in de komende dagen nog veel werk worden verzet”, weet Jasper. “Denk aan bijvoorbeeld het uitwerken van het lichtplan, het repeteren met de artiesten en het plaatsen van de decorstukken. Het is druk, maar het is ook zo leuk om te doen. Ik kan niet wachten totdat het vrijdagavond is. Wat zou het mooi zijn als dan alle beschikbare stoelen in de zaal en op het balkon zijn bezet.”

De show ‘All you need is music!’ in Theater Geert Teis begint vrijdag 11 september op 20.00 uur. Een toegangskaartje kost 7,50 euro.

 

Bron: www.kanaalstreek.nl