Direct naar de inhoud.

Star Club LiQuid in Stadskanaal is nu elke vrijdag open

STADSKANAAL – Op vrijdag 22 mei om 21.00 uur wordt Star Club LiQuid geopend. LiQuid is al sinds jaren een zaal van het populaire uitgaanscentrum FOX in Stadskanaal, maar is vanaf vrijdag elke week geopend voor publiek van 21 jaar en ouder. High end clubbing is het motto van FOX en met Star Club LiQuid wordt een nieuwe standaard geïntroduceerd in het vrijdagavond nachtleven van Stadskanaal.

In korte tijd heeft FOX een extra ingang weten te realiseren achter de LiQuid zaal en hiermee is een losstaande trendy club geboren die van alle gemakken is voorzien die FOX ook op zaterdagen biedt.

Vrijdag worden de deuren van de nieuwe ingang voor de eerste keer geopend. Dit gebeurt natuurlijk spectaculair zoals het publiek gewend is van FOX. Met danseressen, free fingerfood en veel entertainment.

Met de opening start FOX het pinksterweekend direct knallend en op deze manier wordt het hele pinksterweekend voortgezet.

Zaterdag 23 mei staan de twee populaire hardstyle DJ’s Audiotricz op het podium van Famous en zondag komt de TV & DJ ster Tony Junior naar FOX. Tony was de afgelopen weken op televisie met zijn eigen real life soap Toni & Tony – Zo vader zo zoon.

Bron: www.kanaalstreek.nl