Direct naar de inhoud.

Super Supermarkt Keurmerk voor Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal

Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK).

Onderneemster Froukje Sloot en directeur Patricia Hoogstraaten van brancheorganisatie Vakcentrum Levensmiddelen hebben vanmiddag in aanwezigheid van burgemeester Baukje Galama van de gemeente Stadskanaal het vignet aan de muur onthuld.

Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

Met het ontvangen van het Super Supermarkt Keurmerk hebben onderneemster Froukje Sloot en haar medewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie met en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek.

Burgemeester Baukje Galama noemde Froukje Sloot een icoon in haar gemeente. “Een voorbeeld voor andere ondernemers in de gemeente Stadskanaal.”

Als kers op de slagroomtaart kwam ook René Paas, Commissaris van de Koning in de provincie Groningen op bezoek.

Froukje Sloot van Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal is namelijk onlangs verkozen tot de beste zelfstandige supermarktondernemer van Groningen.

door Paul Abrahams