Direct naar de inhoud.

Super Supermarkt Keurmerk voor Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal

Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal heeft het Super Supermarkt Keurmerk in de wacht gesleept.

Het keurmerk wordt donderdagmiddag 20 juli uitgereikt door voorzitter Harrie ten Have van de Stichting SSK in aanwezigheid van Baukje Galama, burgemeester van de gemeente Stadskanaal.

Het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) is het keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich onderscheiden door hun extra inzet voor de leefbaarheid in en rondom hun winkel. Ondernemers die het keurmerk behalen zijn innovatief en controleerbaar bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Binnen het SSK keurmerk staan zeven thema’s centraal, te weten: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam met energie, veiligheid en preventie, afvalinzameling en -reductie, en transport en logistiek. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie het Vakcentrum in samenwerking met kennisinstituut TNO. Supermarkten die het keurmerk behalen zijn echte koplopers op het gebied van lokaal en maatschappelijk betrokken ondernemerschap.

Bijzonder is dat Froukje Sloot tevens in de ZO2Z competitie 2017-2018 is uitgeroepen tot de beste zelfstandige supermarktondernemer van de provincie Groningen. Binnenkort krijgt ze bezoek van René Paas, Commissaris van de Koning.

Paul Abrahams op