Direct naar de inhoud.

Tip van de redactie | Benefietconcert voor hospice Veen en Wolden

STADSKANAAL – Hospice Veen en Wolden houdt op zaterdag 12 september een benefietconcert in Theater Geert Teis.

Deze muzikale bijeenkomst is bedoeld om geld bijeen te brengen voor een hospice in de regio Kanaalstreek, Westerwolde en de Drentse Monden. Veel mensen dragen het Hospice een warm hart toe, zoals ook blijkt uit de verscheidenheid aan bekende artiesten die belangeloos gaan optreden.

Het evenement begint om 20.00 uur en een toegangskaart kost 15 euro. De presentatie is in handen van Harm-Jan Riksen.

Het publiek in de zaal kan genieten van onder meer De Stroatklinkers, Rob Scholtens, Klaas Spekken, Ocean Motion, Popkoor Just4Fun, Klevende Liefde en Appelmoos. Na afloop van het concert vindt een swingende afterparty plaats in de foyer met de band Ocean Motion onder leiding van Allard Gosens.

Een hospice is een huis bedoeld voor mensen die, om welke redenen dan ook, niet thuis kunnen sterven. Het hospice zorgt voor rust en begeleiding in de laatste levensfase, zodat je niet alleen hoeft te sterven. Het is de bedoeling om te starten met drie gastenkamers. Om die kamers te realiseren is er geld nodig, heel veel geld. Daarom wordt ook een verloting gehouden met prachtige prijzen.

Tickets voor het benefietconcert zijn te koop bij de kassa van het theater (van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur) of te bestellen via de website www.theatergeertteis.nl

Bron: www.kanaalstreek.nl