Direct naar de inhoud.

TuinGroen in Stadskanaal nieuwe locatie De Grote LenteBeurs

STADSKANAAL – De Grote LenteBeurs Stadskanaal heeft een nieuwe locatie. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april vindt de beurs plaats in tuincentrum TuinGroen in Stadskanaal. De beurs is met een oppervlakte van 4600 vierkante meter groot opgezet. De toegang is gratis.

Op De Grote LenteBeurs zijn stands te vinden van zo’n negentig beursdeelnemers, die zich gedurende drie dagen laten zien aan het publiek. Van fietsen tot zonne-energie en van optiek tot woninginrichting. Workshops, presentaties en diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen maken een bezoek aan de beurs meer dan waard.

In tuincentrum TuinGroen heeft De Grote LenteBeurs een nieuwe locatie. De beurs vindt plaats, verspreid over drie hallen. “Het is een prachtige plek met volop ruimte voor deelnemers om zich te presenteren”, vertelt John ten Hoff namens de organisatie. “TuinGroen ligt bovendien op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein Stadskanaal met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.”

De Grote LenteBeurs Stadskanaal vindt plaats op vrijdag 10 april van 14.00 tot 21.00 uur, zaterdag 11 april van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 12 april van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.delentebeurs.nl

Bron: www.kanaalstreek.nl