Direct naar de inhoud.

Twee dagen reuring in de feesttent in Emmer-Compascuum

EMMER-COMPASCUUM – Het wordt maandag 11 mei hartstikke druk in de feesttent naast de manege in Emmer-Compascuum. Dan wordt namelijk ‘de mooiste dag van het jaar’ gehouden.

door Paul Abrahams

De lang gekoesterde wens van Anne de Vries en Ben Bakker gaat in vervulling. Zo’n duizend (!) inwoners van de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, Vlagtwedde en Stadskanaal met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en hun begeleiders kunnen genieten van een spetterend muziekfeest, inclusief consumpties en een lunch. Helemaal gratis, dankzij de financiële bijdrage van sponsors en de medewerking van tal van artiesten die ‘om niet’ optreden. Een flink aantal vrijwillige medewerkers steekt de handen uit de mouwen om het feest in goede banen te leiden.

Van tien uur ‘s morgens tot drie uur ‘s middags is het genieten in de tent die later in de week wordt gebruikt voor het feest van Stichting Artiestengala Emmer-Compascuum.

Het affiche vermeldt optredens van onder meer Jan en Marga, Johan en Henk, Annemiek Drenth, Lucas en Gea en Henk Wijngaard.

Ouderenmiddag

Een dag later is het ook goed toeven in de feesttent. Dan staat van half twee tot vijf uur een ‘gezellige middag voor ouderen uit Zuidoost-Drenthe en Zuidoost-Groningen’ op het programma. Inmiddels staan al zo’n 350 namen op de lijst.

De ouderen kunnen luisteren naar optredens van Jan en Marga, Annemiek Drenth, Johan en Henk, Roelie Elling, Millennium Leed en de Klooster Smartlappers. Ook deze feestelijke bijeenkomst is gratis toegankelijk.

U wilt meer informatie over het muziekfeest op maandag 11 mei en op dinsdag 12 mei? Neem dan contact op met Anne de Vries (0591-531319) of Ben Bakker (06-53438282).

Bron: www.kanaalstreek.nl