Direct naar de inhoud.

Verrassend Stadskanaal | Drie dagen spektakel in het centrum

STADSKANAAL – Voorzitter Harm-Jan Riksen heeft vanavond in Fox het voorlopige programma gepresenteerd van het evenement Verrassend Stadskanaal, dat vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni in het centrum van Stadskanaal wordt gehouden.
 
Het spits wordt vrijdag afgebeten met Go Sports voor 2000 leerlingen, een zogeheten Urban Trail en Muziek op het Plein. Op zaterdag staat tobbedansen, Stadskanaal Culinair en Fox Outdoor op het programma. Het festijn wordt zondag afgesloten met de langste lunch van Europa, gospelmuziek en … een ‘Prinsengracht’ concert met een klassiek orkest.De begroting is 180.000 euro. Een ton ‘echt’ geld en 80 mille aan sponsoring in natura. De begroting is nog niet rond. Eind februari wordt de knoop doorgehakt of Verrassend Stadskanaal doorgaat.
 
Volgens Riksen staat het verkeerslicht op ‘licht groen’.Verrassend Stadskanaal wordt georganiseerd in hetzelfde weekend van het Pagefestival dat voor de dertigste keer plaats vindt. Riksen meldt dat goede afspraken zijn gemaakt om elkaar niet in het vaarwater te zitten. “Zo is het muziekfeest verplaatst van zaterdag naar vrijdag.”Artikel is geplaatst door Paul Abrahams op