Direct naar de inhoud.

Vier avonden wandelen in Stadskanaal en omgeving

Vier avonden wandelen in Stadskanaal en omgeving

STADSKANAAL – De wandelvierdaagse in Stadskanaal wordt gehouden van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juni. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: vijf kilometer, tien kilometer of vijftien kilometer.

De vergunning is binnen, de muziekkorpsen zijn besproken, de verkeersregelaars zijn geïnstrueerd en de omleidingen voor de bussen zijn geregeld.

De vijf kilometer wandelaars starten om 18.15 uur op het Raadhuisplein, de deelnemers aan de tien kilometer vertrekken een kwartier eerder bij de ABN AMRO bank en het spits wordt om half zes afgebeten door de wandelaars die 15 kilometer voor de kiezen krijgen. Zij starten bij het gemeentehuis.

Op de laatste dag van de vierdaagse starten de deelnemers vijf en tien kilometer samen om 18.45 uur. Verschillende muziekverenigingen en majorettes zorgen voor extra sfeer en gezelligheid tijdens de intocht.

Aanmelden voor de wandelvierdaagse kan maandag 12 en dinsdag 13 juni van 18.30 tot 20.00 uur in De Spont in Stadskanaal. De kosten bedragen vier euro. Na inschrijven kan op dinsdag 20 juni tussen 17.00 en 18.00 uur in De Spont. Dan moet 4,50 euro worden betaald.

Kijk voor meer informatie op www.avondvierdaagsestadskanaal.nl