Direct naar de inhoud.

Voetbal | Sportclub Stadskanaal morst vier punten in Paasweekend

STADSKANAAL – De spelers van Sportclub Stadskanaal weten weer hoe het voelt om niet als winnaar onder de douche te stappen. Zowel zaterdag als maandag kwam de formatie van trainer Rick Slor niet verder dan een gelijkspel.

door Paul Abrahams

Alteveer leverde een puike prestatie door de gedoodverfde titelkandidaat op 2-2 te houden en ook in Ter Apel lukte het Stadskanaal niet om te winnen. De streekderby tegen de nummer drie van het klassement eindigde in 1-1. Jeroen Schoonbeek opende de score voor FC Ter Apel ’96, Denny Feiken nam de gelijkmaker voor zijn rekening.

Het nog ongeslagen Stadskanaal – de ploeg speelde drie keer gelijk en pakte zeventien keer de volle buit – is met zes duels voor de boeg nog steeds de trotse koploper van de vierde klasse D, maar voelt de hete adem van Gieten in de nek. De voorsprong is zes punten, maar op 16 april staat in Gieten de kraker tussen de nummer één en twee op het programma. Een op voorhand boeiend duel.

Kunnen de Knoalsters met de druk omgaan als onverhoopt op sportpark De Goorns de eerste nederlaag van het seizoen moet worden geïncasseerd? Aan de andere kant: bij winst van Stadskanaal kunnen de champagneflessen definitief worden besteld …

Bron: www.kanaalstreek.nl