Direct naar de inhoud.

Zomermarkt, concert en kindermarkt

STADSKANAAL – Op donderdag 20 augustus is de zesde en laatste zomermarkt van dit seizoen in hartje Stadskanaal aan de Europalaan- Navolaan van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Tijdens de 6e zomermarkt, zal voor het winkelende publiek optreden: Biezema geluidverhuur met Karin Appeldorn, Singer Songwritter Jeff Hayman en Bert Bieze. Deze muzikanten zijn te beluisteren aan de Europalaan, t.h. van Petit rest “De Babbelaer”. (Tijdens de markten op de donderdagen vanaf 18.00 uur live muziek)

 

Zaterdag 22 augustus is een concert op het Raadhuisplein.ter ere van 250/400 Er zal een groots optreden worden gegeven van zes muziekverenigingen uit de kanaalstreek te weten Amicitia (Musselkanaal) Bigband Big Time (Ter Apel) Conspirito (Stadskanaal, malletband). Crescendo (Stadskanaal),  De Harmonie (Tweede  Exloermond) en  Ter Apeler Harmonie (Ter Apel). De muziekverenigingen treden samen op als één orkest van rond de 150 personen.  Ook treed daarbij één grote malletband op van rond de 25 personen en een majorettegroep op van ongeveer 50 personen. Dit evenement begint om 13.30 uur·

Zaterdag 5 september is de jaarlijkse kindermarkt in het centrum van Stadskanaal.  Vanaf de Hoofdstraat tot en met de Beneluxlaan en aan het Menistenplein zal de jaarlijkse door de heer Grachten georganiseerde kindermarkt weer worden gehouden. Kinderen tussen de 4-en 12 jaar, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden bij Parfumerie Grachten aan de Hoofdstraat 23 te Stadskanaal.

Bron: www.kanaalstreek.nl